Coses de Germanes Wiki
Advertisement
Us aturarem sigui com sigui
19.png
Número de capítol 3
Temporada 3
Número total 19
Títol a Teremedó Vzs pararem siġi kom siġi
Títol a Portugal Parar-vos-emos seja como for
Data ďestrena 8 ďoctubre del 2017
Llista de capítols
anterior
El que va passar
següent
Els problemes ďuna investigació
Coses de Germanes

Us aturarem sigui com sigui és el capítol 3 de la temporada 3 de la sèrie Coses de Germanes i el capítol 19 en total. Es va estrenar el 8 ďoctubre del 2017.

Argument

4 mesos abans…
El capítol comença en una habitació ďun lloc desconegut, on en Yusma té la Mila segrestada en un llit i inconscient, i en aquest moment parla per telèfon amb una noia que té ľaspecte de la Mila: “Ja te’n pots anar, has de fer la teva missió ara!” i la noia que té ľaspecte de la Mila diu: “El teu pla es realitzarà amb èxit, el teu doble cau en aquesta feblesa fàcilment!”. La noia que té ľaspecte de la Mila es troba al carrer prop del pis, i entra a ľedifici… Mentrestant, al pis, en Josep Maria 22 s’està preparant per tenir una reunió de pis amb la Selene (la seva companya de pis) i una educadora, i tots estan sorpresos perquè la Mila no hi és, no obstant això el 22 se’n va anar a dormir quan ella encara hi era al pis i no la ha vist marxar, i ara ja no hi és. El 22 creu que segurament se n’ha anat durant algun moment mentre que ell duia els auriculars de ľordinador i no la ha sentit. Quan començaran la reunió sense ella, la Mila entra per la porta amb les seves claus i diu que havia anat a llençar les escombraries i després havia anat amb el seu xicot, en Marc, que li havia dit improvisadament que la volia veure per uns assumptes personals.

El 22 dubta i diu: “Quan has marxat? No ťhe vist pas sortir!” i la Mila li respon: “Estaves fent els teus ous ferrats i suposo que no ťhas adonat que jo he marxat del pis. Comencem la reunió?” i ľeducadora diu: “Sí, és clar!”. La reunió comença, i el 22 encara està dubtant de la seva companya, ja que es comporta estranyament durant la reunió. La Mila de sobte diu: “Josep Maria, si us plau, puc parlar amb tu en privat ďuna cosa important?” i ľeducadora diu: “No ho vols compartir amb nosaltres?”. Però la Mila diu: “És important que li ho digui sense vosaltres, tampoc us puc dir per què no ho puc compartir amb vosaltres. És una cosa ďen Marc, crec que ell ja sap de què parlo, però creieu-me que no us ho puc dir. Però si les coses se solucionen, us ho podré dir. Josep Maria, vine a la meva habitació!” i ells dos van a la habitació de la Mila. Quan el 22 hi entra, diu: “Què passa?” i la Mila tanca ľhabitació. El 22 diu: “Cal la porta tancada?” i la Mila de sobte s’apropa al 22 i diu: “No vull que ens vegin…”. El 22 s’espanta, i la Mila intenta fer-li un petó al 22. Llavors el 22 entén tot: aquesta Mila és del món paraŀlel. El 22 no deixa que el doble de la Mila li faci un petó i diu: “Em pots dir qui ťha enviat?” i ella diu: “O ell estava confós, o ell no sabia que tu ets més bo del que pensava…”.

El 22 diu: “Ell?” i el doble de la Mila li diu: “No et puc dir de qui parlo, ja que no em deixa…” i el 22 diu: “Sospitaran si no tornem a la reunió, així que tornem-hi de pressa. Però abans una pregunta: on està el teu doble?” i la Mila diu: “La té ell, però no et preocupis, no li ha fet res, la té dormida. Ara hem de fer la reunió, oi?” i obre la porta. Tornen al menjador, i el 22 diu: “Ja m’ha dit el que calia, ja podem continuar la reunió. Som-hi!”. I continuen la reunió. Mentrestant, la tripulació de la nau FEF 07 està veient-ho tot. El 0 diu a la Carla que han de fer alguna cosa per fer que la Mila de debò torni al seu pis, i han de fer-ho ara, però la Carla diu al 0: “M’he avançat i he aconseguit obtenir les coordinades de la veritable Mila, estàs preparat per fer ľintercanvi?” i el 0 diu: “Cada dia aconsegueixes sorprendre’m amb una cosa nova!”. El 0 i la Carla activen els transportadors, i sense notar-ho, el doble de la Mila s’intercanvia amb la veritable Mila, i una aura recorre el pis. El 22 immediatament truca a la 07 i diu: “Què heu fet?”, i el 0 diu: “Hem coŀlocat una petita protecció per evitar transports no desitjats. Cal sortir de la casa i allunyar-te uns metres si vols ser transportat cap aquí. I una altra cosa: ningú recorda la vostra petita reunió a ľhabitació ďella ni el que aquest doble de la Mila us va dir quan volia que vinguessis a la seva habitació. És a dir: no ha passat gens inusual en el vostre pis!”. El 22 diu: “Gràcies” i desconnecta la trucada.

Actualment
A la nau FEF 07, el fill del 0, en Franny, parla amb el seu pare i diu: “Vull conèixer la doble de la meva mare, puc anar a casa seva?” i el 0 diu: “Ni parlar-ne!”. Llavors en Franny diu: “Merda, no em deixes fer res!”, i el 0 marxa de la habitació. Llavors en Franny toca un botó ďun aparell que té a la mà, i uns segons després s’activa ľalerta vermella. Al pont, la Carla diu al 0: “Un missatge de ľequip de la Meŀlina!” i el 0 respon: “Poseu-lo en pantalla!”. Llavors a la pantalla apareix una figura desconeguda i diu: “Us aturarem, sigui com sigui!”. La Carla diu: “Tenim problemes!” i el 0 diu: “Has fet bé activant ľalerta vermella…”. A casa de la Carla de la Terra, la doble de la mare ďen Franny, està dinant amb els seus pares, quan algú es teletransporta davant ďells, i la família se sorprèn. Resulta que és en Franny, que diu a la Carla: “Hola, em dic Franny, i sóc el fill del teu doble!”. La Carla diu: “Un moment: ďon has vingut i com has aparegut aquí del no res?” i en Franny diu: “És senzill: he utilitzat el teletransportador de la meva nau esteŀlar!”. La Carla diu: “Això està relacionat amb en Josep Maria?” i en Franny diu: “El meu oncle? No, però millor que parlem ràpid, els meus pares aviat descobriran que els he enganyat i vindran a buscar-me!”. Quan la Carla vol dir una altra cosa, algú també es teletransporta i resulta que és la Carla de la FEF, la mare ďen Franny.

Ella diu: “Tots crèiem que el missatge venia de ľequip de la Meŀlina, això no és cap joc!” i en Franny diu: “És que la volia conèixer!”. La Carla diu: “Estàs castigat un mes, i tens sort que el teu pare és bo i m’ha convençut a no ser dolenta amb tu!”. Ľaltra Carla mira el seu doble i diu: “Qui ets tu i com és que tu tens la mateixa cara que jo?”. I la Carla diu: “Ara sí que tenim un problema, i crec que hem de trucar al 22…”. La Carla de la FEF diu a en Franny: “Veus què m’has fet fer?” i després diu al seu doble: “Sóc la comandant Саrlа Dе lа Rоја, primera oficial de la nau FEF 07 que pertany a la Flota Esteŀlar de la Federació. Si encara existeix…”. La Carla de la Terra diu: “Un moment: vols dir que tot el que deia en Josep Maria és veritat?” i ľaltra Carla diu: “Tot el que ell escriu en allò que ell anomena història imaginària, realment és veritat. Tot. Però és tan increïble que ningú s’ho creu, i per això ho escriu. Però no recordaràs res, ja que en Josep Maria 22, que és ľalmirall de la Terra i el meu cunyat, no em deixa que ningú sàpiga res de la veritat, ni tan sols tu…”. La Carla de la Terra diu: “Cunyat?” i la Carla de la FEF diu: “El meu marit, el pare ďen Franny, és germà ďen Josep Maria 22. No ho sabies, després de llegir la història?”. La Carla de la Terra diu: “En sé ben poc, ja que no em va interessar la història. Però ara veig que hauria ďhaver-hi parat més atenció a la seva història, tal com veig…”. Una vegada més, un tercer teletransport succeeix a la casa de la Carla de la Terra, i vénen dues persones més: el 0 i el 22, que diuen: “Ja n’hi ha prou!”…

El 22 diu a la Carla de la Terra: “No recordaràs res, ja que farem un retorn al passat!” i després li diu a la Carla de la FEF: “El doble de la Meŀlina s’ha portat molt bé, tanmateix hem de fer un retorn al passat per evitar ľincident del teu fill. He programat un retorn al passat retardat que s’activarà ďaquí a uns segons!”. La Carla de la Terra diu: “Si ho he entès bé, no recordaré res, oi?” i el 22 diu: “Sí, revertirem aquesta incursió del meu nebot reculant unes hores al passat. Si vols respondre a la pregunta que ara et faré, tens només un minut!”. Llavors la Carla de la Terra diu: “Quina pregunta?” i el 22 diu: “Si a tu et fem membre del nostre equip, seràs fidel i el més important, guardaràs el nostre secret?”. El 0 i la Carla de la FEF diuen: “Què⁇” i el 22 diu: “De pressa!”. La Carla de la Terra diu: “No n’estic segura, doneu-me temps per pensar!” i el 0 diu: “Sigui com sigui, tornarem al passat, oi?”. El 22 diu a la Carla de la Terra: “Temps? Sabia que diries això, conec la meva cunyada com si fossis tu, ja que ho ets!” i toca un botó. Llavors la Carla de la Terra es teletransporta a algun lloc, tothom se sorprèn i el 22 diu: “Tornem al passat ara!”. Una aura blanca recorre la casa i cobreix tot…

El 0 i la Carla surten dels escàners de la 07, després de tornar al passat. El 0 li diu a la Carla: “Què està planejant el meu germà?”, la Carla diu: “Tu el coneixes millor, oi?” i el 0 diu: “Aquesta vegada, no…”. El 0 investiga, i detecta que la Carla es troba a bord de la 07 en una holocoberta, mentre que en una altra holocoberta encara està la Meŀlina. I a la Terra un holograma de la Carla està substituint la Carla de la Terra, de la mateixa manera que la Meŀlina. En Franny ve a la sala del superordinador i diu: “Hola, abans de fer el meu pla, he parlat amb ľoncle 22, i ell estava ďacord amb el meu pla!”. El seu pare, el 0, li diu: “Ell estava ďacord a fer-te passar per la Meŀlina?” i en Franny diu: “Això m’ho ha dit ell, ell ha preparat tot!”. El 0 diu: “De vegades el teu oncle és més estrany que tu i jo!”. Llavors el 0 detecta que una bola de transport s’està apropant a la casa de la Mila. La Carla diu: “Hem ďimpedir que aquesta vegada s’emportin la Mila, ťencarregues tu de posar inhibidors a ľantic pis del 22?” i el 0 diu: “Jo també et puc sorprendre, ja m’hi havia avançat i estic treballant-hi!”. La Carla diu: “En què penses?” i el 0 diu: “Tot es complica… I el meu germà ho sap, crec que per això ha fet això amb el teu doble!”…

A casa seva, el 22 diu: “Espero que la Carla estigui bé i que accepti el que li he dit, ja que arran del problema amb la Meŀlina i el seu equip enemic, necessitem un membre més al nostre equip. Us derrotarem, sigui com sigui!”. Mentrestant, en un lloc desconegut, el doble de la Mila diu a en Yusma: “Per què hem hagut ďanuŀlar la missió?” i en Yusma diu: “Ľequip del meu doble ha posat uns inhibidors a casa del teu doble i no he aconseguit desactivar-los, i per això no puc transportar el teu doble cap aquí. Tanmateix, el meu pla es realitzarà tard o ďhora, ja que jo també estic immunitzat als retorns al passat!”. La doble de la Mila li pregunta: “Els què?” i en Yusma diu: “Vull ajudar-los però no es donen compte!”… I en un altre lloc desconegut, en Jordi Alejos García rep una trucada ďalgú, que li diu: “Hola, em dic Andrea, però si vols em pots dir regenta. Els enemics dels meus enemics són els meus amics, és a dir, et proposo treballar junts. Si tu m’ajudes en tot el que et digui, jo ťajudaré a ser un psicomorf totpoderós!”. En Jordi Alejos García diu: “Per què ťhaig ďajudar?” i la regenta Andrea diu: “Estigues segur que si ho fas, no te’n penediràs pas!”. En Jordi Alejos García diu: “D’acord, fem-ho!”…

Advertisement