FANDOM


Un altre cop en una nau esteŀlar
9
Número de capítol 1
Temporada 2
Número total 9
Títol a Teremedó 1’alṭra kop n’1’a naw esṭellar
Títol a Portugal Mais uma vez numa nave estelar
Data ďestrena 26 de juliol del 2016
Llista de capítols
anterior
Sou vosaltres?
següent
Ľobjectiu ďuna acció
Coses de Germanes

Un altre cop en una nau esteŀlar és el capítol 1 de la temporada 2 de la sèrie Coses de Germanes i el capítol 9 en total. Es va estrenar el 26 de juliol del 2016.

Argument

Ha passat més ďun any des que la Kimberly i la Karla van estar en una nau esteŀlar del món paraŀlel, on en Jordy Kúdigy els va informar que actualment hi ha un doble a ľhotel Kasa Tot. Fins ara, les dues germanes no han tingut cap aventura que no sigui “normal”. La Kimberly té 18 anys i aviat en tindrà 19, i la Karla té 12 anys i segueix la seva relació amb el seu xicot. Tanmateix, les dues noies encara volen trobar una manera de visitar la Terra. La Karla està preparant-se per a una altra trobada amb el seu xicot en una sala de jocs del centre comercial de la plaça Ġlôrias, i Kimberly està amb una mica ďenveja perquè la seva germana ja té xicot i ella encara no, encara que ella és la germana més gran. La Karla agafa la seva bossa i se’n va, i la Kimberly es queda sola a casa, i es posarà a mirar la televisió.

Com és el mes ďagost, les noies no han ďanar a escola, i tenen vacances. Però de sobte, algú arriba a casa. Surt la Kimberly Duver§a, i descobreix que és un oficial de la Flota Esteŀlar de la Federació. Ell diu: “Sóc el comandant Pumiky Ros, primer oficial de la FEF 09. Necessito la vostra ajuda. Esteu ďacord? Només heu de fer el que nosaltres us demanem, sou les úniques persones que ens podeu ajudar”. I la Kimberly diu: “Ens agradarà ajudar-vos, sobretot si és pel 21. És 21 ara, no? Molt bé!”. El comandant Pumiky s’acomiada, i la Kimberly diu als seus pares que un oficial de la FEF ha parlat amb ella demanant-li ajuda. El seu pare diu: “Tens la certesa que vols ficar-te en un nou problema que podria ser perillós?” i la Kimberly diu que sí, i els ajudarà sigui el que sigui.

Més tard, a la nit, la Karla torna a casa, i la Kimberly diu: “Has gaudit de la teva trobada amb el teu xicot? Perquè la teva germana també té notícies per a tu, tu no ets ľúnica que pot presumir amb nosaltres”. La Karla respon: “Presumir amb vosaltres? Digues el que vulguis, però et supero”. La Kimberly sospira i explica que un oficial de ľalmirall 21 li ha demanat la seva ajuda per a alguna cosa, i li ha dit que elles són les úniques persones que poden ajudar. És a dir, alguna cosa important està esdevenint amb la FEF, perquè si no fos així, hagués notat tranquiŀlitat en ell, no obstant això, ha notat tensió. Està succeint alguna cosa, i encara que no saben què és, la Kimberly pensa que el propi almirall 21 té algun problema que està deixant tensió a la FEF.

Dos dies més tard, la Kimberly rep una trucada en el seu comunicador. La Kimberly respon, i és en Pumiky qui demana a les dues noies per pujar a bord de la nau FEF 09, per planejar alguna cosa. Encara que la Kimberly no sap el que vol, ella li ho diu a la Karla i les dues noies es transporten a la nau FEF 09. El comandant Pumiky els presenta la seva dona, la tinent comandant Ann McGregor, i diu que actualment són els únics oficials a bord ďaquesta nau. La Kimberly pregunta per ľalmirall 21, i en Pumiky diu que fa temps que no tenen notícies ďell, i estan preocupats. Llavors en Pumiky explica que una persona molt perillosa del món paraŀlel, la regenta Andrea, està buscant venjança contra la FEF i a més està treballant en un projecte per poder prendre el control del cos de ľalmirall 21, però no sap el que ľAndrea vol fer exactament amb ell, i potser ella vol controlar-lo per desestabilitzar la FEF.

La Kimberly pregunta què hi poden fer elles, i en Pumiky diu que el 21 els va dir que han de seguir el seu treball i han de fer tot el que puguin, però ell semblava preocupat perquè segons ell, sembla que està canviant. Això va ser al maig, i després de dos mesos sense tenir-ne notícies ďell, el 21 va tornar a contactar amb ells dient que la regenta Andrea està ďalguna manera dins de la seva ment i pot saber tot el que pensa, és a dir, si fessin un pla, ell no ho podrà saber. També va dir que no els volia preocupar, però ľAndrea és perillosa i el 21 és el seu principal objectiu, i per això ha decidit vigilar els seus moviments. No obstant això, el 21 no va respondre a les trucades dels oficials de la 09 quan el van voler felicitar. Llavors la Kimberly diu que ľalmirall 21 no és així, elles el coneixen molt bé i tenen la certesa que ell sap el que fa.

En Pumiky demana a la Kimberly i a la Karla per buscar ľalmirall 21 quan estigui a Teremedó, ja que ell també el coneix i sap que algun dia visitarà el seu planeta. La Kimberly diu que faci el que faci ľalmirall 21, segur que és pel bé de la FEF i no cal preocupar-se. En Pumiky diu que això espera, agraeix ľajuda de les noies i les transporta de tornada a casa seva de Bàrcinon. Els pares de la Kimberly i la Karla els pregunten què els han dit els oficials de la FEF, i la Kimberly diu que estan preocupats per ľalmirall 21. La Karla va a la seva habitació per dormir, i la Kimberly es queda a la sala ďestar, veient la televisió. El pare de la Kimberly posa la televisió muda, i li diu a la seva filla: “Hi ha alguna cosa que no m’has explicat sobre ľalmirall 21, oi?”.

La Kimberly explica que no té la certesa però creu que està enamorada de ľalmirall 21, però el seu amor és impossible perquè ľalmirall 21 és massa important. Després li demana al seu pare que no digui gens a la Karla, ja que es desestabilitzarà ľobjectiu de la missió que els va donar la FEF si ella ho sap. I sense saber-ne res, a bord de la nau FEF 09, en Pumiky ho està sentint tot, i diu que han de transportar la Kimberly a bord per parlar amb ella sola, sense la Karla. ĽAnn diu: “Fem com amb el 21?” i en Pumiky espera al fet que la Kimberly estigui dormida, i llavors la puja a bord de la FEF 09 i la desperta. A bord de la 09, en Pumiky diu que la va sentir dir que està enamorada del 21, i li informa que està amb sort, perquè ľestiu passat va trencar la seva relació amb ľİhi Kadse i ara ell està sentint-se sol. La Kimberly somriu.

Ľendemà, la Kimberly ve a ľhabitació de la Karla i diu que el 21 ja no està amb ľİhi Kadse, la relació va acabar fa gairebé un any. La Karla obre un ull, perquè encara estava mig adormida, i diu: “Saps quina hora és? Són les 6 del matí, i estem en vacances!”. La Kimberly diu que vol anar a la platja. I més tard, a la platja de Bàrcinon, la Kimberly està molt contenta i està cantant una melodia aleatòria sense concretizar una cançó mentre es banya en el mar, i la Karla està estirada en una tovallola i pregunta als seus pares el que li succeeix a la seva germana, i els seus pares diuen que no ho saben. És mentida, ja que la seva filla els va demanar que no revelessin res, i la Karla comença a prendre el sol sense pensar en res, tanca els ulls i acaba el capítol.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.