FANDOM


Sou vosaltres?
8
Número de capítol 8
Temporada 1
Número total 8
Títol a Teremedó ¿Sou vzsalṭras?
Títol a Portugal Sois vós?
Data ďestrena 0 de març del 2015
Llista de capítols
anterior
Feu el que vulgueu
següent
Un altre cop en una nau esteŀlar
Coses de Germanes

Sou vosaltres? és el capítol 8 de la temporada 1 de la sèrie Coses de Germanes i el capítol 8 en total. Es va estrenar el 0 de març del 2015.

Argumento

El capítol comença a ľhotel Kasa Tot, on en Jordy està parlant amb uns clients en una de les habitacions sobre la televisió, que no funciona. En Jordy diu que aquest problema succeeix moltes vegades, i s’encarregarà ďarreglar la televisió. Un dels clients diu que ha estat moltes vegades en aquest hotel i no havia passat mai aquest problema, és a dir, no “succeeix moltes vegades”. En Jordy no sap què dir, i diu que en els últims dies sí ha succeït moltes vegades. En Jordy diu que ha de tornar a la seva oficina, i se’n va. A ľascensor, en Jordy diu en veu baixa: “No sé si podré resoldre el teu problema, en veritat no he treballat mai en un hotel”. Quan arriba a ľentrada de ľhotel, en Jordy es troba amb la Kimberly i la Karla que diuen: “Sabem que tu no ets el nostre Jordy”.

En Jordy pregunta a les noies què passa i per què és que elles han dit això, i la Kimberly diu: “Véns ďun altre univers, i has de tornar a aquest univers i fer que el nostre Jordy torni”. En Jordy diu: “No podeu ordenar-me res, no sabeu qui sóc. Heu ďoblidar tot…” i treu un objecte amb una espiral per fer que les noies oblidin alguna cosa. Però la Karla agafa un objecte transportador i diu: “Si vols detenir-nos, intenta-ho, però sabem com actuar amb vosaltres!” i fa que les dues noies es transportin a casa seva. La Karla diu a la Kimberly: “Estàs bé?” i la Kimberly respon: “No podran amb nosaltres, hem ďactivar el portal i fer-ho nosaltres mateixes”. La Karla accepta, i les dues van a la seva habitació.

La Kimberly treu de ľarmari el seu creador de portals, i ľactiva. I un portal apareix a la porta de la casa. Els pares diuen a les seves filles: “A on aneu?” i la Kimberly diu que tornaran quan tinguin temps, i que no es preocupin. Les dues noies baixen fins a la porta de casa seva i la Kimberly pregunta a la Karla: “Estàs preparada per fer un viatge a un lloc desconegut?” i la Karla diu: “És clar!” i les dues noies creuen el portal. Ara estan en una nau esteŀlar a ľespai, que està viatjant cap a algun lloc que desconeixen. Un home passa prop ďelles i les observa, i després crida: “Terrans! Alerta vermella!” i sonen sorolls en la nau, i vénen dues persones que agafen a les noies. Quan la Kimberly veu les seves cares, veu que són els seus pares, i diu: “Sou vosaltres?”…

La parella de guàrdies no entén res, i la Karla diu: “Papà? Mamà?” però ľhome parla amb algú i diu: “Tenim els terrans, són dues femelles joves”. I rep com a resposta “Porteu-me-les cap aquí”. La parella amb aspecte dels seus pares porten a les noies fins al que sembla ľhabitació de comandament, i resulta que la nau la dirigeix en Jordy, qui diu: “No són terranes”. Després diu a les noies: “Gràcies per haver vingut. Us estava esperant. Veniu amb mi”. En Jordy va amb les dues noies fins a una altra habitació, i explica: “Estic en una operació secreta, he simulat que em segrestaven per saber més sobre el doble de ľalmirall 19, Yusma, que aquí és malvat. Us necessito a vosaltres perquè digueu ser terranes presoneres”.

La Kimberly pregunta: “Terranes?” i en Jordy respon: “En aquest univers, els humans són anomenats terrans i estan sota el comandament ďun imperi salvatge i sàdic”. La Karla diu que després què passarà, i en Jordy diu: “Heu de simular que us escapeu, i sereu teletransportades a la Terra. Allà hi ha un portal i us portarà de tornada cap a casa vostra. Si trobéssiu algun guàrdia, feu aquest gest”. I Jordy fa un gest de salutació. La Kimberly i la Karla diuen que accepten, i els serà divertit. Però abans pregunten el que passa amb el seu doble que està a Teremedó, i en Jordy diu que ell es quedarà allà i diu: “Pensarà que m’han capturat. Però quan no s’ho esperi, faré un intercanvi i ens canviarem el lloc. Està tot planejat”.

La nau arriba a la Terra ďaquest univers i es troba amb una altra nau, on en Yusma apareix en la pantalla i diu: “Jordy, novetats?” i Jordy diu: “Tinc dues presoneres terranes molt poderoses”. En Yusma diu: “Dóna’m les seves fotos!” i en Jordy diu que no ha tingut temps de fer fotos, però li envia el vídeo de la ceŀla on elles estan detingudes. La Yusma veu la ceŀla i no hi ha ningú, i en Jordy diu: “Han escapat, informaran a ľImperi Terrà! Alerta negra!” i en Yusma diu: “Deixa-ho! Ja veig que m’haig ďencarregar de tot jo…” i tanca la transmissió. A la Terra, la Karla diu a la Kimberly: “Per fi estem a la Terra!” i la Kimberly respon: “Aquesta no és la veritable Terra”. Passa un guàrdia, i la Kimberly i la Karla fan la salutació.

Les dues noies entren a ľhabitació on està el portal. Allí les dues noies veuen una cinta amb un enregistrament, i un missatge que diu que han de veure aquest enregistrament quan arribin a casa seva, i és important. Les noies agafen la cinta, i vénen uns guàrdies que els pregunten el que estan fent. Les noies creuen el portal sense pensar, i el portal es tanca. Després en Jordy, des de la seva nau, veu que el lloc de la Terra on estava el portal explota, i han mort els guàrdies que hi havia. En Jordy diu: “Envia un missatge a en Yusma: les presoneres han mort”. I després en Jordy diu en veu baixa: “Espero que elles estiguin bé a casa seva, fora de perill”. I després un home diu a en Jordy: “En Yusma diu que està bé però no ens necessita, i que no el molestem de nou”.

A casa de les noies, els pares estan mirant la televisió quan les seves filles apareixen, i diuen “Sou vosaltres?”. Els seus pares responen: “Esteu bé?” i elles diuen que tot va bé, només era una broma. Les dues noies entren a ľhabitació de la Kimberly, i la Kimberly diu: “Sembla que els nostres pares són els de debò, ja estem al nostre univers. Anem a veure ľenregistrament”. Les noies comencen a veure ľenregistrament des de ľordinador, i en ľenregistrament està ľalmirall 19 qui explica que en Yusma és el seu doble malvat en un univers paraŀlel anomenat Mirall, on tot està duplicat però amb les personalitats inverses, i en aquest univers Teremedó va ser destruït i només queden uns pocs teremedosians que han sobreviscut.

Després en ľenregistrament apareix en Jordy dient que han ďactuar amb el Jordy que està a ľhotel ara com si fos el de debò. La Karla diu: “Massa tard”. I en Jordy continua dient que no ha de saber ningú que elles saben tantes coses de la FEF o les agafaran, ja que al món paraŀlel les seves lleis es basen en la maldat i la traïció. Ľenregistrament acaba, i llavors la Kimberly diu que enviaran hologrames ďelles dos al doble ďen Jordy perquè Jordy els esborri la memòria, però en realitat no passarà res perquè elles estaran a casa seva. La Karla pregunta si el doble ďen Jordy podria sospitar, i la Kimberly diu que esperaran que no. La Kimberly prepara els dos hologrames i els envia a ľhotel Kasa Tot.

A ľhotel Kasa Tot, els hologrames de la Kimberly i la Karla apareixen, i semblen que estan movent les coses ďen Jordy. El doble ďen Jordy ve, i elles diuen: “No sabia que estaves aquí. Ja ens anem”. El doble ďen Jordy agafa ľobjecte amb ľespiral i esborra la memòria als hologrames, i els hologrames se’n van. Les noies riuen, i la Karla diu que han guanyat. La Kimberly diu que encara hi ha una cosa més que ha fet, ľobjecte amb ľespiral del doble ďen Jordy té un doble també que el té ella, i ho mostra. La Karla pregunta que si el del doble ďen Jordy és un holograma, i la Kimberly diu que no, simplement ha creat un duplicat a la casa de fer còpies que hi ha a Gerûmdanon on havia anat amb el teletransportador abans. Les dues riuen, i acaba el capítol.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.