FANDOM


Segueix la teva manera
4
Número de capítol 4
Temporada 1
Número total 4
Títol a Teremedó Saġeḣ le ṭeu §eyṭ
Títol a Portugal Segue o teu jeito
Data ďestrena 11 de gener del 2015
Llista de capítols
anterior
Gran broma
següent
La noia que has de ser
Coses de Germanes

Segueix la teva manera és el capítol 4 de la temporada 1 de la sèrie Coses de Germanes i el capítol 4 en total. Es va estrenar ľ11 de gener del 2015.

Argumento

El capítol comença a ľedifici Pulá de Bàrcinon ľ1 de gener del 2015, on els oficials de la FEF estan preparats per ľenlairament de la nau FEF 09 i es farà molt ràpid. Llavors uns homes diuen que tot està a punt, i les portes de la cúpula de Pulà s’obren. Llavors, la nau FEF 09 s’enlaira i surt per la cúpula, mentre uns helicòpters de la televisió estan gravant ľenlairament de la nau. A casa de la Kimberly i la Karla, les dues noies estan mirant des de la televisió el llançament de la FEF 09. La nau vola pel cel de la ciutat, i arriba fins a ľespai.

10 dies després…

La Kimberly està treballant a la seva habitació, i llavors la Karla ve a mirar el treball. La Karla pregunta: “Veig que estàs amb el teu projecte? Serà que ets hàbil per fer-ho tot bé?”. La Kimberly guarda el seu projecte en un armari de la seva habitació, i diu: “Veig que ho hauré ďacabar després”. La Karla diu: “Has ďamagar sempre tot per fer que jo no ho pugui veure? Quan vulguis ensenyar-me alguna cosa, ja m’ho diràs”. I la Karla se’n va enfadada. La Kimberly surt de la seva habitació i diu que vol fer una passejada per la ciutat als seus pares. Després diu a la Karla en veu baixa: “En Jordy”. Els pares accepten, i la Karla diu que anirà amb la seva germana.

Les noies van amb metro fins a ľhotel Kasa Tot, per parlar amb en Jordy Kúdigy. Entren a la sala principal de ľhotel, i hi ha un home a recepció. La Kimberly li pregunta per en Jordy, i ľhome respon que ara està fent alguna cosa important i està ocupat. La Kimberly li pregunta quant trigarà, i ľhome diu que uns 20 minuts. La Karla diu que poden esperar, i ľhome respon: “Com teniu moltes ganes de parlar amb ell, imagino que sou amigues ďen Jordy, oi? Vindrà amb vosaltres quan ell tingui temps lliure”. Les dues noies estan ďacord a esperar.

La Kimberly agafa ľobjecte de la FEF que projecta hologrames, i diu a la Karla que encara el té. La Karla diu que aquest objecte va ser el causant ďuna mala broma, però la Kimberly diu que ha descobert que aquest objecte també pot fer invisible a les persones. La Karla li pregunta com és possible, i la Kimberly respon que ľobjecte crea un holograma buit en una persona, que fa que es vegi el que hi ha darrere de la persona. És a dir, la persona queda invisible. La Karla li pregunta el que està pensant fer, i la Kimberly diu que entrarà en el despatx ďen Jordy per investigar. I diu a la Karla: “Hi ha un vell refrany que diu: Segueix la teva manera”.

La Kimberly entra al despatx ďen Jordy, i la Karla decideix seguir a la seva germana. Les dues noies troben un objecte amb un botó. La Kimberly vol prémer el botó, però la Karla li pregunta si té la certesa del que està fent. La Kimberly diu que si aquest objecte fa el que ella està pensant, no passarà res. La Kimberly prem el botó i s’obre un portal. La Karla pregunta cap a on porta aquest portal, i la Kimberly diu que ľúnica manera de saber-ho és entrar en ell. Les dues noies passen pel portal, i acaben en una sala amb instruments ďalta tecnologia. I en Jordy es troba en aquesta sala.

En Jordy diu a les noies: “Ho sabia. Suposo que voleu veure tot això per satisfer la vostra curiositat, oi? Per saber el que és tot això, veniu i aneu amb compte. I no podeu dir gens de tot això a ningú, està bé?”. La Kimberly i la Karla diuen que estan ďacord, i Jordy explica a les noies que aquesta sala és una sala secreta pertanyent a la FEF, i des ďaquí en Jordy té el control de diverses coses, algunes amb el permís de ľalcalde de Bàrcinon. Ľalcalde li proporcionarà tot el que en Jordy vulgui si fos necessari per la FEF, i a més des ďaquí en Jordy pot contactar amb la Terra.

En Jordy diu que hauria de tornar al seu treball a la recepció de ľhotel, i els tres surten de la sala secreta de la FEF amb el portal, i a fora en Jordy posa una protecció més alta en el botó que activa el portal, i diu una vegada més a les noies que no diguin gens ďaixò a ningú. Ľhome que estava a recepció li pregunta a en Jordy qui són aquestes dues noies, i en Jordy diu que són les seves amigues i que està tot bé. La Kimberly diu a la Karla que haurien de tornar a casa, i les dues se’n van. Al carrer, la Karla diu que li agradaria saber més sobre la FEF, i la Kimberly diu que hi ha moltes més coses que no saben.

Al metro, les dues noies estan a la línia 4, i el tren s’atura al túnel. La Karla pregunta què faran ara, i la Kimberly diu que no ho sap. La Karla recorda a la seva germana la frase “Segueix la teva manera”, i la Kimberly diu: “M’has donat una idea!” i va fins a la cabina del conductor. La Karla es queda asseguda sense saber el que està pensant la seva germana, i la Kimberly pregunta al conductor: “Què ha passat?” i el conductor respon que s’ha desconnectat tot. La Kimberly pregunta si ella podria ajudar, i el conductor diu que algú hauria ďempènyer el tren. La Kimberly diu: “Això farem!” i el conductor no sap per què ella ha dit això.

La Kimberly diu als passatgers: “Ajudeu-me amb telequinesi a fer que el tren arribi a la següent parada!” i la gent no sap què fer. La Kimberly diu: “Recordeu el refrany que diu: Segueix la teva manera. Doncs vosaltres sabeu una manera per ajudar aquest tren, i tinc la certesa que és la mateixa manera que la meva”. I la gent comença a concentrar-se per usar telequinesi i moure el tren. I amb la telequinesi, el tren surt del túnel i arriba a la següent parada. La Karla diu a la Kimberly que no vol continuar al tren i prefereix arribar a casa amb autobús, i la Kimberly diu que ella també pensa el mateix.

Les dues noies agafen ľautobús 20 a la plaça de les “Ġlôrias”, on s’havien quedat amb el metro, i van cap a casa seva. A ľautobús, la Karla diu a la Kimberly que estan passant per sota de la seva escola, però la Kimberly està pensant en una altra cosa. Quan les noies arriben a casa, els seus pares els recorden que ľendemà han ďanar a escola. La Karla diu que hi ha hagut un problema al metro, però han pogut arribar. Però la Kimberly no diu res i va a la seva habitació, i tanca la porta perquè ningú pugui entrar. Llavors la Kimberly agafa el projecte que ha de fer per a ľescola, somriu i acaba el capítol.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.