La noia que has de ser
5.png
Número de capítol 5
Temporada 1
Número total 5
Títol a Teremedó La noya ke ṭens ke sé
Títol a Portugal A rapariga que tens de ser
Data ďestrena 25 de gener del 2015
Llista de capítols
anterior
Segueix la teva manera
següent
Ja que ets única
Coses de Germanes

La noia que has de ser és el capítol 5 de la temporada 1 de la sèrie Coses de Germanes i el capítol 5 en total. Es va estrenar el 25 de gener del 2015.

Argumento

El capítol comença en una piscina de ľedifici Casa de ľAigua, on la classe de la Kimberly està fent una excursió de natació. La Kimberly salta a ľaigua i la seva amiga espera, i la Kimberly fa de pressa 12 voltes en la piscina en pocs segons. Ľamiga de la Kimberly li diu que potser pot anar més a poc a poc, i la Kimberly diu que accepta, i ara neden juntes a poc a poc. La Kimberly li preguntarà a la professora si li pot dir ľhora, i surt de ľaigua. Ľamiga de la Kimberly està observant la seva amiga, i després es posa a nedar. La Kimberly s’apropa a la professora i li diu: “Quina hora és?” i la professora respon: “Queden 20 minuts per les 12 hores, quan la classe acabarà. Però encara tens temps de nedar una mica més”.

La Kimberly torna a ľaigua, i veu que la seva amiga està pensant en alguna cosa. Llavors li pregunta què passa, i ľamiga diu que no passa res. La Kimberly li diu que es coneixen i sap que està ocultant alguna cosa, i succeeix sempre que van a la piscina. Llavors ľamiga diu: “Tot el teu cos és fosc, la teva pell…” i la Kimberly queda sense saber què fer. Ľamiga diu que si està preocupada per ser diferent de les altres persones i no ser “la noia que ha de ser”, i la Kimberly diu que està acostumada per això. Ľamiga li pregunta si potser li molesta ser diferent, i la Kimberly diu que no. La Kimberly es posa a nedar i comença a recordar quan a la inauguració de la nau FEF 09 unes persones pensaven que ella i la Karla eren de la Terra.

Ľexcursió de la piscina acaba, i la Kimberly puja a ľautobús per tornar a ľescola. I a ľescola, la Kimberly es troba amb la Karla i les dues van cap a casa seva. Pel camí, la Kimberly pregunta a la Karla si alguna vegada ha pensat que elles dues són diferents de les altres persones pel seu color de pell, i la Karla diu que no. Quan les dues arriben a casa, la Kimberly li pregunta als seus pares per què elles són diferents i els seus pares no, i el seu pare respon: “Vosaltres sou diferents en el color per alguna raó desconeguda, però sou teremedosianes com els altres. Per això, no heu de preocupar-vos. Si tinguéssiu problemes i algú us molesta en això, digueu-nos-ho a nosaltres”. La Kimberly respon: “Gràcies, però això no té res a veure amb vosaltres ni amb tenir problemes”. El seu pare respon: “Com vulguis”.

Ľendemà, la Kimberly està en una classe ďhipnosi i fusió mental amb la seva amiga, però la Kimberly està tenint dificultats per concentrar-se. La professora diu als alumnes per passar un missatge mitjançant la fusió mental, i la Kimberly no aconsegueix realitzar aquesta tasca perquè està pensant en una cosa diferent. Llavors, la professora li pregunta a la Kimberly què li passa, i la Kimberly no vol respondre. Ľamiga de la Kimberly li pregunta si està pensant en el que li va dir a la piscina, però la Kimberly no vol parlar-ne. La Kimberly demana a la professora per deixar la classe, ja que no està concentrada per a la fusió mental i potser ella és un problema per fer bé la classe. La professora accepta, i la Kimberly surt de classe.

La Kimberly es troba amb la Karla, i la Karla li pregunta el que li passa. La Kimberly respon que tenen un problema, i es mirarà uns registres del seu passat amb ľobjecte projector ďhologrames per fer-se invisible. La Karla diu que ľacompanyarà. Les dues noies surten de ľescola i van a casa seva, i la Kimberly diu als seus pares que ha oblidat agafar una cosa. La Kimberly agafa ľobjecte projector ďhologrames i les dues noies surten de casa, i els seus pares no saben el que elles estan planejant. Les dues noies van fins a ľajuntament de Bàrcinon que es troba al mateix edifici que ľescola, però a partir del pis 50. La Kimberly i la Karla es fan invisibles i la Kimberly comença a mirar el registre dels seus naixements.

La Kimberly i la Karla descobreixen una cosa molt sorprenent, però sense voler la Karla dóna un cop a ľobjecte que les fa invisibles i apareixen, i són vistes per les pantalles dels guàrdies de seguretat. Els guàrdies arriben a la sala del registre dels ciutadans i troben les dues noies, les agafen i les porten fins a una altra sala on els pregunten què feien al registre dels ciutadans, què volien i com és que havien entrat a ľajuntament sense ser vistes. Les dues noies no saben què dir, i els guàrdies de seguretat informaran als seus pares de la intrusió. La Kimberly diu que s’han ficat en un bon embolic, i no saben què diran els seus pares. La Karla diu que ells també tenen una cosa que haurien ďhaver explicat abans.

Els pares de la Kimberly i la Karla arriben a ľajuntament, i els guàrdies els expliquen el que les seves filles han fet. Els pares els pregunten als guàrdies si poden parlar amb elles, i els guàrdies diuen que les treguin de ľajuntament i que no tornin a ficar-se en assumptes privats. Els pares troben a les seves filles i els quatre surten de ľajuntament, i el pare pregunta a les seves filles per què s’han ficat a ľajuntament sense permís. La Kimberly diu que volia mirar el registre dels seus naixements, i ha descobert una cosa que els seus pares no els havien explicat: la Kimberly i la Karla tenen un ADN diferent als seus pares, malgrat haver-se format en ľúter de la seva mare, i ľADN no correspon a un teremedosià.

La Kimberly pregunta si el seu ADN correspon a un humà, i el seu pare diu que tampoc, sembla una barreja impossible ďun ADN humà amb unes característiques teremedosianes molt fortes, que els produeixen tenir grans poders. La Kimberly pregunta si és un cas ďhíbrids, i el seu pare diu que en el cas que fossin híbrids el seu ADN seria meitat humà i meitat teremedosià, però no és així, el seu ADN és humà però tenen unes característiques en ľADN que produeixen els òrgans font dels seus poders teremedosià, i els seus poders són dels més forts coneguts. Però el seu pare diu a les seves filles que han de viure una vida normal de teremedosianes, i el seu ADN diferent no ha de ser un problema per a elles. Les noies diuen que ho entenen.

Uns dies més tard, la Kimberly torna a tenir classe ďhipnosi i fusió mental. La professora pregunta a la Kimberly si està preparada per fer la classe, i la Kimberly diu que ara ja està una altra vegada concentrada. La professora li diu que comença la classe, i han de passar una imatge per la fusió mental al company i després el company ha de dibuixar la imatge rebuda. La Kimberly i la seva amiga fan la fusió mental com tota la classe, i la Kimberly passa una imatge a la seva amiga. Ľamiga dibuixa la imatge que li ha passat la Kimberly, que és una piscina. Ľamiga diu: “Una piscina?” i Kimberly diu: “Vols anar amb mi a la piscina aquest dissabte? Per veure una noia teremedosiana que és com ha de ser”. Ľamiga riu i accepta.

El dissabte, a la piscina estan la Kimberly, la Karla i ľamiga de la Kimberly. La Kimberly diu a les altres dues noies per saltar a la piscina i veure qui és la més ràpida, i la Karla i ľamiga de la Kimberly diuen que estan ďacord. Les tres noies salten a la piscina, i comencen a fer la competició. La primera a arribar és la Kimberly, la segona és la Karla i la tercera és ľamiga. Ľamiga diu que elles són més ràpides i la guanyaran sempre, i la Kimberly diu que en altres coses guanya ella. La Kimberly, la seva amiga i la Karla segueixen nedant en la piscina, i aquesta vegada més a poc a poc. La Kimberly diu a la seva amiga que si volgués, podria anar més a poc a poc, però ha de tenir en compte que si fes això, ľestaria deixant guanyar. Les tres noies riuen, i acaba el capítol.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.