FANDOM


Kimberly Duver§a Sariṭe Makġi és un personatge de la sèrie Coses de Germanes de Dýmapko.

La Kimberly és la germana major de les dues germanes Duver§a. Estudia a ľescola Traball de Bàrcinon (Ketalània) a Teremedó, al costat de la seva germana Karla, i va a setè de Primària. A la seva escola, la gent les considera a ella i a la seva germana “noies especials”, i no està definit si són teremedosianes o humanes. Té 17 anys quan comença la sèrie.

Encara que el seu color de pell és diferent als altres teremedosians, elles afirmen que són teremedosianes com tots. La Kimberly té un interès especial per ľalmirall 19, i sembla que comença a estar enamorada ďell quan descobreix que va trencar amb la seva xicota İhi. És molt entremaliada, i busca aconseguir sempre el que ella vol. Quan les dues noies coneixen en Jordy Kúdigy, el responsable de ľhotel Kasa Tot, comencen a ficar-se en els problemes de la Flota Esteŀlar de la Federació, perquè en Jordy revela que ell també és un oficial de la FEF que alhora treballa a ľhotel i encara que ofereix a les noies unir-se a la FEF, elles rebutgen ľoferta afirmant que prefereixen quedar-se com a simples ciutadanes. No obstant això, les noies tenen molta tecnologia robada de la FEF. Més tard, les dues noies comencen a tenir un interès per visitar la Terra, planeta original de la FEF, i busquen maneres per aconseguir aquest objectiu. La Kimberly enveja la Karla perquè la seva germana té xicot i ella mai ha tingut xicot, encara que és més gran.

En un capítol descobreixen que la Kimberly i la Karla tenen un ADN diferent als seus pares, malgrat haver-se format en ľúter de la seva mare, i ľADN no correspon a un teremedosià. El seu pare diu que sembla una barreja impossible ďun ADN humà amb unes característiques teremedosianes molt fortes, que els produeixen tenir grans poders. No és un cas ďhíbrids, el seu ADN és humà però tenen unes característiques en ľADN que produeixen els òrgans font dels seus poders teremedosians, i els seus poders són dels més forts coneguts. Però les noies han de viure una vida normal de teremedosianes, i el seu ADN diferent no ha de ser un problema per a elles.

Al final de la temporada 1, veuen que alguna cosa succeeix amb en Jordy i comencen a veure coses estranyes, i descobreixen ľexistència ďun món paraŀlel anomenat “Mirall”, on tot està duplicat però amb les personalitats inverses, i en aquest univers Teremedó va ser destruït i només queden uns pocs teremedosians que han sobreviscut, i en Jordy explica que en aquest univers, els humans són anomenats terrans i estan sota el comandament ďun imperi salvatge i sàdic. En Jordy passa un temps en aquest univers, mentre que el substitueix el seu doble ďallà. També ľalmirall de la Terra parla amb les noies sobre el Yusma, el seu doble malvat en el món paraŀlel.

A la temporada 2, li ofereixen a la Kimberly entrar en un programa de telerrealitat, i estarà en una casa on hi ha càmeres que graven tot el que succeeix. La Kimberly s’alegra molt amb això. Les noies i el xicot de la Karla descobreixen unes instaŀlacions secretes de la FEF, on hi entren sense permís i descobreixen coses que no haurien de saber. Cap al final de la temporada, la Kimberly és expulsada de la casa, perquè el director de la casa treballa per al Yusma. Llavors les noies descobreixen que la regenta Andrea del món paraŀlel és una enemiga comuna per al Yusma i per a la FEF, i destrueix la casa de la telerrealitat matant-ne tots. La Kimberly i la Karla obtenen permís per anar a la Terra, i després de parlar amb ľalmirall 21, aconsegueixen anar a la Terra. Però llavors la regenta Andrea agafa la Kimberly i la Karla, i les coŀloca en uns tubs ďèxtasi inconscients. Es descobreix que el Jordy del món paraŀlel està del costat ďella, però ella el traeix i també el posa en un tub inconscient, i revela que està planejant fer una fusió del seu cos amb el cos del Jordy de ľunivers normal. En una esfera de transport, el Yusma i ľİhi Kadse volen aturar ľAndrea, però fallen i també són capturats. ĽAndrea intenta canviar la història, perquè treballa per a algú desconegut. En Jordy s’enfronta amb ľAndrea, però és derrotat per ella i mor. ĽAndrea fusiona els dos Jordys amb èxit, i després el mata. Envia ľİhi Kadse del món paraŀlel al passat on comença a viure una vida sota el nom de Lola i com si fos ďuna família de ľArgentina. Els anys passen, i Josep Maria 19 s’enamora ďella, i ell se n’enamora més quan acaba la seva relació amb ľİhi Kadse normal. Després esborra la memòria a tots els habitants de Teremedó sobre les germanes Duver§a, i envia la Kimberly i la Karla també al passat, al 2013, a ľesglésia on està la Kirannis (la Creació Àuria), on tots a ľesglésia creuen que les germanes són ďallà i sempre han estat a ľesglésia. Les germanes Duver§a tenen un accent com el de la República Dominicana, i tot i que encara tenen els seus noms originals, tenen vides i pares diferents, com si fossin de la Terra. Al final de la sèrie, algú desconegut amb la forma ďuna silueta parla amb ľAndrea, i li diu que es veuran molt ràpid, i ľAndrea li diu que té ganes de veure’l i li diu “Amo de les Innocències”, marcant una aliança entre la regenta Andrea del món paraŀlel i ľenigmàtic Amo de les Innocències.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.