FANDOM


Ja que ets única
6
Número de capítol 6
Temporada 1
Número total 6
Títol a Teremedó P’eṭs ûnika
Títol a Portugal Já que és única
Data ďestrena 8 de febrer del 2015
Llista de capítols
anterior
La noia que has de ser
següent
Feu el que vulgueu
Coses de Germanes

Ja que ets única és el capítol 6 de la temporada 1 de la sèrie Coses de Germanes i el capítol 6 en total. Es va estrenar el 8 de febrer del 2015.

Argumento

El capítol comença a la porta de ľescola Traball, on la Karla ve a dir a la Kimberly que està molt contenta perquè farà un treball amb el noi que ella està enamorat, i si tot va bé, li podrà demanar per sortir. La Kimberly li pregunta com ho ha aconseguit, i la Karla li respon que ells dos eren els únics que quedaven sense equip, perquè s’havia encarregat de fer que tots tinguessin equip menys ells. La Karla també li diu a la Kimberly que potser ella també sap planejar coses com la seva germana, i la Kimberly respon: “És veritat, el teu pla és bo, ja ets com jo. Ara has ďacabar el pla per sortir amb aquest noi, i si vols, ťajudaré”. La Karla diu que està ďacord.

A casa de les noies, la Kimberly informa als seus pares que la Karla portarà un noi a casa per fer un treball. Llavors la Karla entra a la casa i li diu al seu company ďescola que podran fer el treball a la seva habitació. Els pares els diuen: “Si tinguéssiu algun dubte, podeu comptar amb nosaltres. I teniu tot el temps que vulgueu per fer el vostre treball”. La Karla i el seu company van a ľhabitació de la Karla, i el treball consisteix a representar una molècula ďàtoms amb unes boles i uns pals per unir les boles. El noi diu a la Karla que cal començar per la bola que té una creu, però la Karla només està mirant al seu company perquè està enamorada ďell, i no està molt concentrada.

A la sala ďestar, els seus pares pregunten a la Kimberly si aquest noi és el xicot de la Karla, i la Kimberly diu que no. Els pares diuen que han observat la manera que la Karla mira al seu company, i es nota que està enamorada ďell. La Kimberly diu que això és cert, però ni ella ni la Karla no saben si el noi correspon a aquest sentiment. A ľhabitació de la Karla, el company li diu que cal enganxar dos pals en una bola vermella, i després connectar la bola vermella amb una bola blava amb un altre pal. La Karla, que havia estat fent el treball molt a poc a poc, mira les instruccions i acaba de fer el treball de pressa en uns pocs segons. El noi li diu a la Karla: “M’has sorprès una vegada més, ja que ets única”.

La Karla no sap què dir, i sense voler diu: “El teu rostre és tan bonic…” i el noi es posa vermell i respon: “La veritat, tu també ets maca, però no sabia que també ťagradava jo”. La Karla queda sorpresa perquè el noi correspon al seu sentiment, i simplement diu: “Jo…” però el noi s’apropa a la Karla i li fa un petó. A la sala ďestar, la Kimberly diu als seus pares que no se sent cap soroll a ľhabitació de la Karla, però els seus pares responen que no es fiqui en els assumptes de la seva germana. La Karla i el noi surten de ľhabitació amb una caixa on està el treball, i diu: “Hem acabat”. El noi s’acomiada de la Karla i els altres, i la Karla només mou la mà i no diu res. La Kimberly no entén què passa.

Ľendemà, a ľescola Traball, la Kimberly veu la Karla que agafa la mà del seu company, i els dos estan parlant i estan rient. La Kimberly va a la seva classe, i es troba amb la seva amiga. Ľamiga diu a la Kimberly que creu que la Karla està sortint amb un noi, però no n’està segura. La Kimberly li preguntarà a la Karla què passa, i la professora ve a fer ľassignatura de matemàtiques. Quan acaben les classes, la Kimberly es troba amb la Karla i li pregunta sobre el seu company de treball, i la Karla respon: “El nostre treball té la màxima nota. I una altra cosa: el meu company de treball ara és el meu xicot”. La Kimberly li diu que ha aconseguit acabar el pla amb èxit, i la Karla diu que està molt contenta i informarà als seus pares sobre el seu xicot.

A casa de les noies, la Karla diu als seus pares que el company que va venir a casa el dia anterior ara és el seu xicot, i és molt feliç amb ell. Els seus pares feliciten a la seva filla per tenir parella, i la Karla diu que sortiran per fer un sopar el dissabte a la nit. Els seus pares estan ďacord, però diuen a la Karla que ha de tornar a casa abans de les 22h. La Karla accepta, agafa el seu mòbil i va a la seva habitació per trucar al seu xicot. La Kimberly es posa a mirar la televisió al costat dels seus pares. Quan la Karla acaba de parlar amb el seu xicot, la Kimberly i la Karla van a ľhabitació de la Kimberly. La Karla diu a la seva germana que ella té parella abans que la Kimberly, i la Kimberly diu que potser ella no té tanta sort amb ľamor, i en això la Karla guanya.

El dissabte, la Karla s’està maquillant per sortir amb el seu xicot. Els seus pares vénen a dir a la Karla si estan preparats per sopar en un restaurant sols i sense cap adult, ja que ells només tenen 10 anys. La Karla diu que si tinguessin algun problema, els cridaran. La Kimberly diu a la seva germana que gaudeixin del sopar. El xicot de la Karla arriba a casa, i agafa la mà de la Karla i la parella surt. La Kimberly diu que també sortirà, i tornarà de seguida. Al restaurant, la Karla i el seu xicot comencen a sopar, i els dos estan gaudint de la seva trobada junts. Mentrestant, la Kimberly va amb metro fins a ľedifici Pulá, amb un pressentiment desconegut. Quan arriba a Pulá, la Kimberly es troba amb ľalmirall 19, que diu: “Sabia que vindries”.

Al restaurant, la Karla està explicant coses al seu xicot, i li pregunta si té algun interès per conèixer la Terra. El seu xicot respon que sempre ha tingut interès per les coses estranyes i diferents. A Pulá, ľalmirall 19 pregunta a la Kimberly com estan ella i la seva germana, i si hi ha alguna novetat. La Kimberly diu que ara la Karla té parella, i després li explica sobre el seu ADN diferent. Ľalmirall 19 diu que s’imaginava que era alguna cosa així, i després li diu que sap que ella els va robar un dispositiu projector ďhologrames. La Kimberly li pregunta si li ha de retornar aquest objecte, i ľalmirall 19 li respon que no, però ha ďanar amb molta cura. La Kimberly diu aquest objecte també fa la gent invisible, i ľalmirall 19 diu que ja ho sap.

Al restaurant, la Karla i el seu xicot acaben el sopar i la Karla diu que ha gaudit molt ďaquest moment, i el seu xicot diu el mateix, li fa un petó i s’acomiaden. La Karla torna a casa, on es troba amb la Kimberly que li vol dir una cosa molt important. Les dues noies van a la seva habitació, i la Kimberly diu a la seva germana que ha anat a ľedifici Pulá per un pressentiment, i allà hi estava ľalmirall 19. La Karla li pregunta què li ha dit, i la Kimberly diu que han estat parlant sobre els descobriments dels últims mesos des que es van trobar, i que ell sap que elles tenen el projector ďhologrames. La Karla pregunta si s’ha enfadat per això, i la Kimberly diu que no, però sembla que ľalmirall 19 sap moltes coses sobre elles.

La Kimberly pregunta a la seva germana com ha anat el sopar, i la Karla respon que ha estat una bona trobada, i van quedar que tornaran a sortir un altre dia. La Kimberly va a la seva habitació per ficar-se al llit. Llavors rep una trucada de ľalmirall 19, que diu a la Kimberly que sempre que vulgui parlar amb ell, li podrà trucar. La Kimberly està ďacord, i ľalmirall 19 diu que ha de fer una missió, i desconnecta el comunicador. A ľhabitació de la Karla, la Kimberly entra i pregunta si està dormint. La Karla diu que no, i li recorda que ľendemà no hi ha classes, i poden dormir tot el matí. La Kimberly torna a la seva habitació, i la Karla diu en veu baixa “Sí, ťestimo…” pensant en el seu xicot, i es posa a dormir. La Kimberly també es posa a dormir, i acaba el capítol.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.