Coses de Germanes Wiki
Advertisement
Feu el que vulgueu
7.png
Número de capítol 7
Temporada 1
Número total 7
Títol a Teremedó Ḟew lz ke vzlġew
Títol a Portugal Fazei o que quiserdes
Data ďestrena 22 de febrer del 2015
Llista de capítols
anterior
Ja que ets única
següent
Sou vosaltres?
Coses de Germanes

Feu el que vulgueu és el capítol 7 de la temporada 1 de la sèrie Coses de Germanes i el capítol 7 en total. Es va estrenar el 22 de febrer del 2015.

Argumento

El capítol comença en un ascensor de ľescola Traball, on un home està pujant a ľedifici. Ľhome es fica en ľoficina del director, agafa un objecte de la seva butxaca amb una espiral i ho mou. Ľescena canvia a la classe de la Kimberly, on se sent un soroll als altaveus. Després la professora diu: “Us ensenyaré la part més difícil ďàlgebra: derivades i integrals. I com vosaltres esteu en setè de primària, heu de…” i es queda callada. Després ďuns segons diu als alumnes: “Podeu anar a jugar, feu el que vulgueu”. Alguns alumnes queden molt contents per això, però la Kimberly veu alguna cosa que no és normal. La Kimberly diu a la professora: “Està tot bé?” i la professora respon: “Sí, i tens temps lliure… indefinit”.

La Kimberly surt de ľaula, i es troba amb la Karla i molts més alumnes pels passadissos. La Kimberly diu a la seva germana: “El teu professor també ťha dit per fer el que vulguis?” i la Karla diu que sí. La Kimberly diu que alguna cosa està malament, i llavors decideix que les dues parlaran amb el director. Les dues noies van cap a ľoficina del director, i es troben amb el director. La Kimberly li diu que si no tinguessin res per fer, s’aniran a casa, però necessiten un permís per fer festa. El director diu: “Per descomptat, Kimberly, ets lliure ďanar a casa amb la teva germana!” i els dóna una autorització per tornar a casa. Les noies no entenen res, i diuen que si els docents de ľescola estan així ľendemà, ľhi comunicaran a en Jordy Kúdigy.

Les noies arriben a casa, i els seus pares pregunten per què és que han tornat abans. La Kimberly els dóna ľautorització del director, i diuen que no saben el que succeeix a ľescola. Els pares llegeixen ľautorització i diuen: “Bé, quedeu-vos”. La Kimberly diu a la Karla: “Serà que ťagradaria fer un cop ďull al meu projecte? No és una cosa normal, el meu projecte té alguns secrets”. La Karla diu: “Anem a veure-ho!” i les dues noies van a ľhabitació de la Kimberly. Llavors la Kimberly treu un objecte ďun armari i ľhi mostra a la Karla, i diu: “Això és un portal, utilitzant un altre objecte robat de la FEF. Et dic també que sense voler ho vaig activar fa uns dies, però no sé el que va passar”. La Karla respon: “Activa-ho una vegada més!” però la Kimberly diu que ara no és el moment.

Ľendemà, les dues noies tornen a ľescola, però es troben la mateixa situació: les aules estan tancades i buides, i el director diu que no hi ha classe fins a un altre avís. La Kimberly diu a la Karla que parlaran amb en Jordy, i les dues noies surten de ľescola. La Kimberly i la Karla agafen els trens STK fins a ľhotel Kasa Tot, i allà en Jordy els diu: “Haig de parlar amb vosaltres urgentment”. Les noies entren en el despatx ďen Jordy, i allà en Jordy explica que fa uns dies es va obrir un portal entre ľunivers normal i un univers paraŀlel prop de ľescola per alguna raó desconeguda, i potser ha sortit algú del portal. La Karla vol dir que elles tenen ľobjecte que crea portals, però la Kimberly diu: “No tenim ni idea de per què s’ha obert aquest portal”.

Les noies senten un soroll, i en Jordy diu: “Heu vingut amb algú més?” i les noies no saben per què és que en Jordy està preguntant això. Llavors en Jordy revela que el xicot de la Karla està a la porta. La Karla pregunta al seu xicot per què és que ell està aquí, i el xicot respon que volia observar ľedifici Kasa Tot i ha vist ella i la Kimberly entrar a ľedifici, i volia fer-la una broma ďesglai. Però com que han parlat de coses estranyes, s’ha quedat aturat per escoltar el que estaven dient. La Karla proposa que li expliquin el que passa, i en Jordy accepta. Llavors en Jordy diu que haurien de trobar una manera de fer que els professors de ľescola Traball tornin a la normalitat.

La Kimberly pregunta si el portal està tancat, i en Jordy diu que només es va obrir durant 6 minuts i 42 segons. Després en Jordy diu que han avisat a la FEF sobre ľassumpte, però han respost que necessiten que algú amb grans poders entri en el despatx del director de ľescola i utilitzi els poders per treure un objecte, però té una gran protecció i les pistoles de fàser no serveixen. La Kimberly pregunta si ľalmirall 19 o la seva xicota podrien fer aquesta tasca, però en Jordy respon que el director ha estat programat per detectar ľalmirall 19 i el seu equip i prohibir-los ľentrada, però la Kimberly i la Karla podrien entrar sense problemes. Les noies accepten, i en Jordy les prepararà per fer la missió.

El xicot de la Karla vol coŀlaborar, però la Karla diu que és una missió perillosa i ha de quedar-se a la Kasa Tot. En Jordy dóna a la Kimberly i a la Karla uns vestits i unes pistoles de fàser per si apareixen problemes, i diu que les teletransportarà prop de ľescola Traball. La Karla diu que no ha utilitzat mai el teletransportador, i té por. En Jordy diu que els oficials de la FEF ho fan sempre, i no ha de preocupar-se. En Jordy teletransporta la Kimberly i la Karla a ľentrada de ľescola, i les noies entren a ľescola. Agafen ľascensor, i pugen fins al primer pis, on es troba ľobjecte. Les noies veuen als professors dormits a les aules, perquè estan sota ľefecte de ľobjecte de ľaltre univers.

La Karla agafa la seva pistola de fàser i pregunta a la Kimberly com funciona, però la Kimberly diu que no toqui cap botó perquè en Jordy ha programat les pistoles per atordir i es podrien desprogramar per ferir o matar. Les noies entren en el despatx del director i troben ľobjecte en un forat en la paret i un camp de força al voltant del forat. La Kimberly i la Karla utilitzen juntes els seus poders per desconnectar el camp de força, i ho aconsegueixen. Llavors han de treure ľobjecte del forat en la paret, i utilitzen els seus poders. Les dues noies es concentren per aconseguir el seu objectiu, i al final aconsegueixen treure i destruir ľobjecte. El director i els professors de ľescola tornen a la normalitat, i el director troba les noies en el seu despatx.

El director pregunta a la Kimberly i a la Karla el que estan fent al seu despatx, i la Kimberly respon si recorda alguna cosa dels últims dos dies. El director diu que no, però ordena a les noies sortir del seu despatx. La Kimberly diu que estaven buscant una cosa però ja se’n van, i les dues noies agafen una altra vegada els STK per anar a la Kasa Tot. Però a la porta de ľhotel està el xicot de la Karla, que diu que un home ha segrestat en Jordy i se ľha emportat en un cotxe, i ell ho ha vist però s’ha pogut salvar perquè estava amagat. Però llavors apareix en Jordy, dient que tot està bé i no hi ha cap problema. El xicot de la Karla no sap el que ha passat i no entén res.

La Karla pregunta a en Jordy què ha passat, però en Jordy està actuant ďuna manera molt estranya i diu als tres que haurien de tornar a les seves cases. El xicot de la Karla diu que els seus pares ľestan esperant, fa un petó a la Karla i li diu que descobreixi el que succeeix amb en Jordy i com és que ha vist que el segrestaven i després torna a estar bé. La Karla respon: “Ara torna a casa, ja parlarem. I si hi ha algun problema, truca’m”. La Kimberly i la Karla també van a casa seva. I a casa de les noies, la Karla diu que n’està segura que passa alguna cosa amb en Jordy, i possiblement ľhan segrestat com ha dit el seu xicot i el Jordy que han vist és un doble. La Kimberly diu que descobriran un altre dia el que passa, però ara descansaran, i acaba el capítol.

Advertisement