FANDOM


Els Tres Turons

Logo de ľentitat.

La fundació Els Tres Turons és una entitat ďiniciativa social i sense afany de lucre, situada a Barcelona, Catalunya, la Terra. És una fundació que ajuda les persones amb discapacitats mentals. La Mila forma part ďaquesta entitat, i la Meŀlina està encoberta en aquesta entitat fent-se passar per una simple humana que assisteix a ľactivitat de teatre de ľentitat. En Josep Maria # va formar part ďaquesta entitat durant un any i mig, vivint al pis tutelat de la Mila.

Característiques

La fundació Els Tres Turons va ser creada el 1985 al Districte ďHorta-Guinardó de Barcelona. La missió principal de la fundació Els Tres Turons és la promoció i suport a la salut mental comunitària, i afavorir la inclusió social de les persones que pateixen trastorns mentals, ja que es poden trobar en una situació ďexclusió social i necessitar una intervenció que vagi més enllà del tractament de la seva simptomatologia i que en potenciï la integració social.

Els Tres Turons coresponsabilitza la persona en el seu procés de recuperació amb un pla de treball personalitzat i consensuat. En una visió integral i centrada en les necessitats de la persona, aquesta fundació disposa ďuna llista de serveis dirigida a donar resposta a les necessitats de rehabilitació psicosocial, ďinserció laboral, de suport a la vida independent i a la participació, i promoció de la ciutadania. Actua des ďuna pràctica comunitària: campanyes de promoció i divulgació de la salut mental, participació en plataformes del territori, coŀlaboració en actuacions conjuntes amb entitats del territori (escoles, associacions de veïns, centres cívics, empreses, etc.), i treballen en xarxa: per tal ďestablir sinergies i accions conjuntes, formen part de diverses xarxes i aliances estratègiques.

Membres coneguts

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.