FANDOM


El viatge
12
Número de capítol 4
Temporada 2
Número total 12
Títol a Teremedó Le viaḣa
Títol a Portugal A viagem
Data ďestrena 4 de setembre del 2016
Llista de capítols
anterior
Tres entitats i els seus amos
següent
La merda del cul
Coses de Germanes

El viatge és el capítol 4 de la temporada 2 de la sèrie Coses de Germanes i el capítol 12 en total. Es va estrenar el 4 de setembre del 2016.

Argument

El capítol comença a les 6 del matí a ľestació de metro principal de Bàrcinon on la Kimberly farà una excursió amb ľequip de la casa de la telerrealitat. Estan preparant-se per sortir, quan la Karla ve a informar-li que ella també farà un viatge amb el seu curs de ľescola. La Kimberly li pregunta on van, i la Karla diu que aniran amb metro primer a Mardit, capital ď“Espània”, i després aniran fins a Librit, capital de “Portugània”. La Kimberly diu: “El teu mateix recorregut jo ho vaig fer quan tenia la teva edat, tots els estudiants de ľescola Traball fan aquest viatge, però vosaltres us perdreu la meva excursió a Parit i a altres llocs més divertits”. La Karla diu: “Tens la certesa que no aniré un dia a Parit? Potser, visitaré tota Frànnia més ràpid del que tu ťimagines”. La Kimberly diu: “Si volguessis comparar-te amb nosaltres, et serà difícil…” i puja en un tren de la línia 10 de metro que els portarà a tot ľequip de la casa fins a Parit.

Quan el tren se n’ha anat, la Karla agafa un tren de la línia 12 per anar fins a ľescola, ella també té una excursió. Quan la Karla arriba a ľescola, troba el seu xicot, que la saluda fent-li un petó. El xicot de la Karla diu que la troba una mica estranya, i la Karla diu: “La meva germana no canviarà mai”. Quan la classe ja s’ha reunit, la professora ve a portar-los a tots a ľestació de metro, per agafar la línia 13 que els portarà a tota la classe fins a Mardit, capital del país “Espània”. Quan ja han pujat en un tren, la Karla diu al seu xicot que reconeix que té una mica de gelosia cap a la seva germana, però ella ha de fer la seva vida i arribarà un dia que les dues noies viuran separades, a les seves pròpies cases. Després li diu: “Amb tu, a la nostra pròpia casa, tu i jo sols…” i el noi es posa vermell. Una amiga de la Karla, que està asseguda darrere de la parella, diu: “Què bonic…”, després ďescoltar-los. La Karla diu: “Calla la boca!”.

Mentrestant, a un altre tren, la Kimberly està amb el seu equip viatjant fins a Parit, i està sent gravada tot el temps per la televisió de Frànnia. Quan arriben a Parit, la Kimberly diu: “Per fi una mica ďaire!”, i comença a gaudir de la ciutat. El director diu que aquesta ciutat és enorme, tan gran com Bàrcinon, però els monuments i la part més important de la ciutat es troba prop del riu que divideix la ciutat en dues, perquè la ciutat està en un istme molt llarg, i el riu divideix ľistme en dues parts. A Mardit, la Karla un altre cop està pensant en la seva germana, pensant que n’estarà gaudint més del que ella en pogués gaudir, i que té tota la televisió ďun país gravant-la. El seu xicot li pregunta que si ella hi estigués allà amb la seva germana se sentiria millor o no, i la Karla diu que no ho sap, només ho sap perquè no hi està allà. I la classe continua la visita pels carrers de la ciutat, veient els seus monuments més importants.

El professor de la Karla diu: “Heu gaudit de la ciutat del centre de la península Bèrtika? Doncs ara agafarem de nou el tren per anar a la propera i última destinació: Librit, capital de Portugània. Tinc la certesa que també us agradarà”. La Karla diu al seu xicot: “A tu ťha agradat la ciutat?” i ell respon: “Sí, i a tu com ťha semblat?” i la Karla acaba responent-li: “M’agradaria més visitar una ciutat de la Terra, com Barcelona. Aquest és un gust que comparteixo amb la meva germana Kimberly, i a més, ella em supera en aquest gust”. I tots els de la classe agafen el metro per anar a la propera destinació. Mentrestant, a Parit, el director diu: “Els que vulguin fer un viatge pel sud del país, agafaran el tren amb mi quan tingui els bitllets”. La Kimberly vol anar, i el director accepta que ella vingui, però hi ha altres persones que tindran prioritat, i si no hi ha plaça, es quedarà. La Kimberly ho entén.

La Karla i la seva classe arriben fins a Librit, i el professor diu que tenen una hora per visitar la ciutat sols, però cal anar en grups de dos o més persones. La Karla hi anirà amb el seu xicot, i li diu: “Anem a fer una visita per la ciutat, crec que aquesta serà més bonica que ľanterior”. La parella comença a caminar, quan rep una trucada de la Kimberly, i ella li diu que està en un tren i va amb dues persones més fins al sud del país, quan ľistme acaba i comença el gran continent. Després li diu que es disculpa pel que li ha dit anteriorment, i diu que de vegades no pot evitar ser així. La Karla diu que la Kimberly és la seva germana més gran i de vegades la veu com un model a seguir, i han viscut moltes aventures juntes perquè juntes poden fer moltes coses. La Kimberly diu: “I ficar-nos en llocs prohibits”. I desconnecta la trucada. La Karla i el seu xicot segueixen el passeig per la ciutat.

Després del viatge al sud del país Frànnia, les tres persones que van anar en aquesta extensió del viatge s’ajunten amb la resta de ľequip i les càmeres de televisió a ľestació de Parit, i tot ľequip torna a casa. La Kimberly diu que almenys, quan era al sud del país Frànnia, no hi havia càmeres de televisió gravant-la, i diu que reconeix que s’està cansant de tenir tantes càmeres atabalant-la. Ľequip arriba a ľestació de Bàrcinon, i la Kimberly es troba amb la Karla i el seu xicot. Ells tres decideixen fer una altra visita a les instaŀlacions secretes de la muntanya, i aquesta vegada les hi ensenyarà al xicot de la Karla. El xicot de la Karla diu que no sap si prendre el control dels oficials que estiguin vigilant servirà ara que saben tots els seus trucs, però la Karla diu que ja pensaran en algun pla, i ho podran planejar en el camí. El xicot de la Karla diu que no sap per què elles dues tenen tant interès en aquestes instaŀlacions.

Els tres van amb metro fins a Tarràkonon, i després pugen la muntanya a peu. Quan arriben fins a les instaŀlacions de la FEF, troben que tot ha estat destruït i no queda gens del que hi havia, és a dir, algú ha tret tots els ordinadors i aparells ďalta tecnologia ďallà, i la Kimberly creu que la FEF no vol que elles descobreixin més sobre la línia temporal original i sobre els seus orígens. La Karla diu que potser han ďoblidar-se de tota aquesta informació que van veure, però la Kimberly diu que creu que ľalmirall 21 vol que ho sàpiguen, encara que la FEF els ho impedeixi. La Karla diu: “Com és que tu saps amb tanta certesa el que ľalmirall 21 vol? El vostre vincle només podria ser possible amb un enllaç, com una fusió mental. Ell ťha fet una fusió mental?” i ràpidament la Kimberly diu que no, però té raó quan diu que podria haver-hi un vincle, però no sap ďon prové. La Karla proposa tornar a casa.

A la casa de la telerrealitat, el director li diu a la Kimberly que el moment de germanes que ella li va demanar per estar amb la Karla ha durat massa temps, i els espectadors volen estar informats de tot el que esdevingui a la casa. La Kimberly diu que va intentar anar de pressa, i el director diu que en el contracte ella va signar diverses coses, i entre elles estava que la televisió sàpiga sempre on és ella. La Kimberly diu que ho entén, i va a la seva habitació. Llavors, el director agafa un comunicador estrany semblança a un telèfon mòbil però diferent i amb una tapa, obre la tapa i diu a algú que creu que les persones que estan buscant són la Kimberly i la seva germana Karla. Llavors apareix en Yusma en un lloc desconegut, i diu que ha rebut el missatge i diu al director de la casa que ha de vigilar tots els seus moviments. El director diu que farà el que en Yusma vulgui, i acaba el missatge. Llavors en Yusma diu a ľİhi Kadse del món paraŀlel que han ďevitar que aquesta informació arribi a les mans de la regenta Andrea, ľİhi del món paraŀlel diu que segurament ella ja ho sap però encara no vol fer res, i acaba el capítol.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.