FANDOM


Dues noies especials
1
Número de capítol 1
Temporada 1
Número total 1
Títol a Teremedó 2’a noyas especials
Títol a Portugal Duas raparigas especiais
Data ďestrena 30 de novembre del 2014
Llista de capítols
anterior
següent
Visita a un hotel
Coses de Germanes

Dues noies especials és el capítol 1 de la temporada 1 de la sèrie Coses de Germanes i el capítol 1 en total. Es va estrenar el 30 de novembre del 2014.

Argument

El capítol comença en un curs acadèmic de ľany 2014, a ľescola Traball de Bàrcinon. La Kimberly surt de classe i està baixant amb les seves amigues per ľascensor, fins que es reuneix amb la Karla uns pisos més a baix. Quan arriben al pis del carrer, algunes amigues es dirigeixen al metro, i unes altres van a fora de ľescola. Les germanes Duver§a estan a ľentrada de ľescola. Llavors unes amigues de la Kimberly diuen que ľedifici Pulá ofereix entrades per a una inauguració ďuna nau esteŀlar, i la faran el dia 21 de novembre. La Karla insisteix a anar-hi, i hauran ďagafar els STK, uns trens de Bàrcinon que no havien agafat mai (elles sempre van amb metro o autobús).

Les dues noies agafen els STK, i arriben fins a ľestació de ľedifici Pulá. Quan entren a ľedifici, pregunten on han ďanar per obtenir entrades per a la inauguració de la nau esteŀlar. Un home els indica una fila de gent i han ďesperar que arribi el seu torn per obtenir entrades. Les noies decideixen esperar a la fila, ja que tenen tot el dia. Mentre estan esperant, un home mira les noies i se sorprèn pel seu color de pell, i els pregunta: “Per casualitat sou humanes?”. Però la Karla diu que són teremedosianes com tots, i utilitza la seva telequinesi. La Kimberly li diu que pari. Llavors un home amb uniforme mira les noies i comprova unes dades del seu mini-ordinador, i llavors decideix apropar-se a les noies.

Ľhome pregunta a les noies: “Serà que sou les germanes Duver§a?” i la Kimberly respon que sí, que ella és la Kimberly i li presenta la seva germana la Karla. Ľhome diu que el seu superior, ľalmirall 19 els ha reservat dues entrades especials per a elles per veure la inauguració de la FEF 09. La Karla pregunta: “Què és la FEF 09? Nosaltres volem entrades per a la inauguració de la nau esteŀlar”. Ľhome els hi diu: “La FEF 09 és la nau esteŀlar. En la fila vosaltres estareu més de dues hores perquè els oficials es miren bé cada persona, i normalment només és per dir que no. Veniu amb nosaltres”. La Kimberly no sap què fer, però la Karla diu que serà divertit. I les dues decideixen anar amb ell.

Ľhome introdueix un codi i posa la seva mà com a protecció, i entren en el recinte privat de Pulá. Allà, ľhome diu que les noies han estat convidades especialment per ľalmirall 19, i que la inauguració serà a les 3 del matí i s’acabarà a les 4. La Karla diu que és en plena nit, i ľhome diu que ho van fer per evitar que la gent vulgui venir, però encara així, la fila és ben gran. La Kimberly diu que ľendemà tenen classe, i ľhome pregunta si estudien a ľescola Traball i a quin curs van. La Kimberly diu: “Sí, anem a Traball, jo vaig a setè de primària i la Karla va a PƐ.” i ľhome diu: “Si voleu, puc trucar al teu professor per dir-li que ľendemà a la inauguració no podràs anar a classe, i tindràs festa que has ďaprofitar-la per dormir i descansar. La teva germana, igual”.

La Kimberly i la Karla estan ďacord, i surten de Pulá. La Kimberly diu que la Karla sempre aconsegueix tot el que es proposa, i la Karla diu que li agradaria saber qui és aquest almirall 19. Les dues noies tornen a casa en un camí diferent que no havien fet mai: agafen els STK una estació fins a Tot i després la línia 4 de metro fins a “La Paz”, que és on viuen. Elles sempre havien agafat la línia 2 per anar de ľescola a casa seva. Quan entren a casa, els seus pares pregunten on havien estat. Elles diuen que tenen entrades per anar a la inauguració de la nova nau esteŀlar FEF 09 que es realitzarà a Pulá. Els seus pares hi estan ďacord, però pregunten com havien aconseguit tenir les entrades. La Kimberly diu que ľalmirall de la Terra els ha reservat unes entrades, però no saben perquè.

El dia 21 de novembre, arriben les 3 del matí. La Kimberly i la Karla arriben a Pulá, i no saben com serà la visita. Les dues donen les entrades a un oficial, i ell els obre el pas. Les dues germanes van amb els altres convidats seleccionats, per començar la visita. Llavors la Kimberly i la Karla troben la nau, i es queden observant-la. Un oficial surt en una finestra de la nau en un pis més amunt de la nau, i diu: “Mireu la nau FEF 09: la nostra última nau amb la tecnologia més avançada de la FEF. I vosaltres esteu convidats amb les vostres entrades per entrar, veure, conèixer i visitar aquesta nau esteŀlar. Heu ďanar a ľentrada i després aneu fins a la primera sala que trobareu, on em reuniré amb vosaltres”. Les dues noies i els altres convidats entren a la nau.

Els convidats pugen en unes cadires que es mouran per fer la visita per la nau, i les dues noies van juntes. La visita comença, i primer passen per la sala ďenginyeria, i després passen per les holocobertes de la nau i ľhome que els està guiant diu que les holocobertes recreen qualsevol ambient amb personatges on tot és un holograma, i aviat afegiran holocobertes a Bàrcinon per a ľús dels ciutadans. Després ensenyen la sala de les llançadores, que és la sala més gran que hi ha, i després van a la sala ďesbarjo on els tripulants menjaran i passaran els seus temps lliures. Després ďensenyar-los diverses altres sales, arriben al pont, la sala de comandament de la nau i on els oficials solen estar normalment, perquè és el lloc on es controla la nau. Mentrestant, el pare de les noies està despert i preocupat, i la mare li diu que se’n vagi a dormir.

Ľhome que els està guiant diu als convidats que poden asseure’s breument a la cadira de comandament, i la Karla s’ofereix a asseure’s la primera. La Kimberly va després. Quan acaba la visita, les noies estan molt emocionades pel que han vist, i veuen un noi gairebé de ľedat de la Kimberly que s’apropa. Les noies no saben què vol ni qui és, però es porten una sorpresa quan el noi diu que és ľalmirall de la Terra, 19. Es presenta a les noies, i després ve ľİhi. El 19 parla amb les noies després de presentar ľİhi, i diu que els ha donat entrades perquè volia conèixer-les, ja que són especials a Teremedó pel seu color de pell. Després el 19 dóna a les noies dos comunicadors de la Flota Esteŀlar de la Federació, els ensenya com funciona i diu que així es podran comunicar quan vulguin. I el 19 i ľİhi se’n van.

Les dues noies tornen a casa, i expliquen tot als seus pares, inclòs el que els ha explicat ľalmirall 19. Els pares diuen que no en saben res sobre aquesta situació i ha estat una cosa bastant rara, però els diu que no es preocupin, han ďoblidar aquest detall ja que ningú els dirà gens ďaixò a Teremedó. Les noies van a la seva habitació i s’estiren als seus llits per dormir, ja que ha estat un dia molt mogut. I ľendemà, com han organitzat els oficials de la FEF, les dues no tindran classe, i podran dormir tot el matí. I el capítol acaba.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.