Coses de Germanes Wiki
Advertisement
Benviniguts a Coses de Germanes Wiki!
El wiki sobre la sèrie Coses de Germanes (Dýmapko) on tothom hi coŀlabora.
Actualment tenim 42 articles i 42 imatges des del 0 de maig del 2015.
Wiki-background

Personatges

Notícies

  • 0 de maig del 2015 - Es crea aquest wiki.
  • 30 de novembre del 2014 - S’estrena la sèrie a Teremedó.

En altres idiomes

Wikis aliades

  • 30px-Planetes.png Planetes Wiki - Planetes és un anime japonès que el seu univers estès en català amb actors reals va ser creat també per Dýmapko, la companyia que produeix Coses de Germanes.
  • 30px-Star_Trek.png Memory Alpha - Wiki en català de la famosa saga futurística de ciència-ficció Star Trek.
  • 30px-Xana.png Codi Lyoko Wiki - Wiki en català de la sèrie infantil/juvenil francesa de dibuixos animats anomenada Codi: Lyoko.
  • 30px-Winx.png Winx Club Wiki - Wiki en català de les Winx, les fades de la sèrie de dibuixos animats infantil italiana de màgia i fantasia anomenada Winx Club.

Sobre la sèrie

Coses de Germanes és una sèrie creada per Dýmapko que narra les aventures de dues germanes, Kimberly i Karla, que plasmen el dia a dia a Bàrcinon, Teremedó. La Karla, és la petita entremaliada que a tots els convenç amb la seva cara ďangelet. La Kimberly, la major culpable de tots els seus mals. La primera temporada de la sèrie va ser estrenada a Teremedó el 30 de novembre del 2014, i el 26 de juliol del 2016 es va estrenar la segona temporada. Es va fer també una tercera i una quarta temporada, amb nous personatges. Les protagonistes ara són dues noves germanes, Mila (Milagros) i Meŀlina (nom fals), i la tercera temporada es va estrenar el dia 10 de setembre del 2017. La quarta temporada es va estrenar el dia 0 de gener del 2018.

Coses de Germanes


Advertisement